Beneficii cu ProfiMed

Publicat la: 20.03.2020


  Industria echipmanetelor si materialelor utilizate in stomatologie este una dintre cele mai high tech de pe piata. Cerintele legate de calitate, fiabilitate, perfomante tehnice, etc sunt foarte ridicate avand in vedere aplicatiile lor. Este o industrie de top si extrem de profitabila. Preturile practicate sunt pe masura si este normal sa fie asa. Ceea ce nu este normal insa, este faptul ca peste aceste costuri de productie si distributie, furnizorii practica niste adaosuri de ce mai multe ori exagerate si nejustificate.

Medicul stomatolog care este concentrat pe actul medical, de cele mai multe ori nu are timp de negocieri sustinute cu furnizorii si rezultatul este achizitionarea celor necesare, la preturi prea mari. Platforma PROFIMED vine in ajutorul medicului stomatolog prin crearea unei concurente deschise intre furnizori prin trimiterea cererilor cabinetelor stomatologice. Furnizorii pot vedea cum se situeaza oferta lor, avand posibilitatea de a micsora pretul pentru castiga comanda. Medicul va putea urmari aceste oferte si pretul cel mai mic va fi cel ales.

Multi medici au deja furnizori preferati si nu, doresc sa ii schimbe. Platforma poate veni si in ajutorul acestora pentru a testa permament piata si a folosi informatiile obtinute pentru a negocia preturi mai bune cu actualii lor parteneri.