Noutati in ProfiMed

Publicat la: 05.02.2020


Noutati,

 

In prima parte, noutatea absoluta este platforma in sine. Din cate stim este prima de acest fel din Romania si speram sa fie un real ajutor pentru medicii stomatologi.

 

Aceasta platforma s-a nascut ca o necesitate a medicilor stomatologi de a-si gasi cele mai bune oferte pentru cabinetele lor. Industria are nevoie de cele mai performante materiale si echipamente, iar preturile sunt pe masura.

Totusi o mare majoritate a ofertelor pot fi imbunatatite si negociate mai bine astfel incat pretul final sa reprezinte o garantie a ajustarii corecte in functie de piata acestora. Traind mult timp in acest mediu, tatal meu a fost medic stomatolog, am inteles ca a fi medic bun, manager, director de achizitii, etc, in acelasi timp, este mult prea mult pentru un singur om. Negocierea cu furnizorii este lasata un pic in urma, in favoarea actului medical ceea ce este normal, avand in vedere complexitatea lui. De aceea am gandit aceasta platforma pentru a ajuta medicul sa gaseasca foarte usor cele mai bune oferte pentru activitatea cabinetului sau.

 

Platforma Profimed, pe care o gasiti la adresa PROFIMED. Ro, este prima platforma de licitatii pentru achizitii de materiale si echipamente pentru cabinetele stomatologice.

Platforma preia cererile Dvs de oferta le transforma in licitatii si le trimite catre sute de furnizori. Dvs. veti primi pe contul personal ofertele lor, in ordinea crescatoare a preturilor astfel avand control complet asupra valorii comenzii. Licitatia va avea o durata stabilita de (o zi sau mai multe in functie de dorinta Dvs). In acest timp, furnizorii pot ajusta in minus oferta pentru a castiga licitatia.

Puteti astfel selecta cel mai mic pret pentru achizitia celor necesare cabinetului Dvs.

Platforma este functionala si pe mobil Android sau Apple IOS

Este foarte simplu de folosit si ca asigura primirea celor mai bune oferte. La capitolul Tutoriale, puteti accesa cateva video-uri cu modul de utilizare (prezentare platforma, creare cont, organizare licitatii)